Τοποθεσία:Αρχική > Η Εταιρεία

Η εταιρία Amerisolar, Worldwide Energy and Manufacturing USA Co, Ltd ειδικεύεται στην  κατασκευή φωτοβολταικών πλαισίων, με 25-ετή εμπειρία στην παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο και είμαστε επίσης πάροχος τεχνικών υπηρεσιών για μονάδες παραγωγής ενέργειας με φωτοβολταικά (επί του δικτύου και εκτός δικτύου) ,οι υπηρεσίες μας αυτές συμπεριλαμβανουν τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση, για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.


Το 2017, έχουμε την παραγωγή 160MW αντίστοιχα, στην Ταϊβάν και τη Νότια Κορέα εργοστάσια, και 1.2GW στο εργοστάσιο της Κίνας, συνολικά 820MW. Βασισμένα  στην τεχνική μας συνεργασία με Γερμανικά και Αμερικανικά Ινστιτούτα, τα προιόντα μας έχουν πιστοποιηθεί με TUV, KTL, MCS, CEC, ISO9001, ISO14001, OHSMS18001 και στην Κίνα με το πιστοποιητικό "Golden Sun". Τα φωτοβολταικά πλαίσια της  Amerisolar έχουν  χρησιμοποιηθεί ευρέως στη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδά, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ελλάδα, την Ταϊβάν και πολλές άλλες χώρες και περιοχές.

Προσφέρουμε επίσης, τεχνικής υποστήριξη και υπηρεσίες για επαγγελματικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Έχουμε ένα προηγμένο εργαστήριο δοκιμών με τη συνεργασία Γερμανών και Αμερικανών μηχανικών. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τεχνικό σχεδιασμό, εγκαταστάσεις και συντήρηση των εγκαταστάσεων. Τα έργα που σχεδιάζονται από την τεχνική ομάδα μας σε πολλές χώρες συμβάλουν σημαντικά στην προστασία του παγκόσμιου περιβάλλοντος.

Η γη που ζούμε μολύνεται συνεχώς και οι φυσικοί πόροι, όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ο άνθρακας θα εξαντληθούν στο μέλλον. Η τεχνική ομάδα της Amerisolar εργάζονται σκληρά για την ανάπτυξη της τεχνολογίας ηλιακής ενέργειας, ηλιακές μονάδες με υψηλότερης αποτελεσματικότητας και ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής ενέργειας. Πιστεύουμε ότι οι "Καινοτομίες δημιουργήσουν το μέλλον" και πιστεύουμε ότι η Amerisolar θα είναι ένας από τους πρωτοπόρους της ηλιακής τεχνολογίας και πιστός προστάτης του πράσινου πλανήτη μας.