Τοποθεσία:Αρχική > Προϊόντα και Υπηρεσίες > Φωτοβολταϊκά

Έχουμε 16-ετή εμπειρία στην κατασκευή και τον ποιοτικό έλεγχο και η παραγωγής μας είναι 500MW για το έτος 2012. Βασισμένα  στην τεχνική μας συνεργασία με Γερμανικά και Αμερικανικά Ινστιτούτα, τα προιόντα μας έχουν πιστοποιηθεί με UL, TUV, KTL, MCS, CEC, ISO9001, ISO14001, OHSMS18001 και στην Κίνα με το πιστοποιητικό "Golden Sun". Τα φωτοβολταικά πλαίσια της  Amerisolar έχουνι χρησιμοποιηθεί ευρέως στη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδά, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ελλάδα, την Ταϊβάν και πολλές άλλες χώρες και περιοχές.

Πλεονεκτήματα των φωτοβολταικών πλαισίων της Amerisolar:

1. Θεττική απόκλιση Ισχύος:Από  0 εως +3%, για να βεβαιωθείτε ότι η υψηλότερη απόδοση των μονάδων και τα καλύτερα οφέλη για τους πελάτες μας.
2. Καλύτερες Εγγύησεις: 12 χρόνια εγγύηση ποιότητας, και για 12 και 30 χρόνια η απόδοση του προϊόντος είναι εγγυημένη.
3. Περισσότερες λεπτομερείς ταξινομήσης των προιόντων: Αυτό θα συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης του συνόλου της εγκατάστασης (με την σωστή ταξινόμηση της ισχύος αλλα και του ρεύματος).
4. Ηλιακές κυψέλες υψηλής απόδοσης: Η Amerisolar χρησιμοποιεί μόνο υψηλής απόδοσης φωτοβολταικά κύτταρα για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ισχύ και τη σταθερότητα των ηλιακών συλλεκτών.
5. Σκληρυμένο πρόσθιο γυαλί: Το υψηλής διαπερατότητας πρόσθιο γυαλί αυξάνει τη απορόφηση της  ηλιακής ακτινοβολίας και εξασφαλίζει εξαιρετική μηχανική αντοχή των ηλιακών συλλεκτών.
6. Καλύτερα EVA και TPT: Για τα EVA και TPT χησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η καλή απόδοση και  προστασία από άσχημες  καιρικές συνθήκες. Η Amerisolar χρησιμοποιεί μόνο τα  πιο αξιόπιστα EVA και TPT στη βιομηχανία της ηλιακής ενέργειας, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι αντέχουν με βάση μακροχρόνιες δοκιμές.
7. Κουτία διακλάδωσης: Τα κουτιά διακλάδωσης  της Amerisolar είναι ειδικά σχεδιασμένα για υψηλή αδιάβροχοποήση και μόνωση, καθώς και οι ειδικές δίοδοι παράκαμψης μέσα στα κουτιά σύνδεσης μειώνουν σημαντικά την επίδραση του “hotspot effect” και εγγυώνται σταθερή απόδοση ισχύος.
8. Δοκιμές απόδοσης: Η Amerisolar έχει περάσει τις δοκιμές κατά  IEC61215 και τις δοκιμές ασφαλείας κατά  UL1703, τα οποία εξασφαλίζουν ότι οι συλέκτες της Amerisolar λειτουργούν πολύ καλά κάτω από ακρέες καιρικές συνθήκες.
9. Ειδική Απόδοση: ΟΙ συλλέκτες της Amerisolar διατηρούν πολοι καλές επιδόσεις  ισχύος υπό συνθήκες χαμηλής ακτινοβολίας.
10. Αυστηρός έλεγχος  ποιότητας: Η Amerisolar πραγματοποιεί  σε όλους τους συλλέκτες ξεχωριστά  έλεγχο τάσης και ρεύματος, για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα  έχουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές  για τους πελάτες μας.